Fina grönytor

Nu har vi en glad nyhet att meddela er alla och det är att vi har investerat stort i att hålla våra grönytor i byn fina. Detta har vi gjort genom att investera stort i robotgräsklippare malmö som vi har köpt in. VI har faktiskt köpt in hela 12 stycken som kommer att gå på alla våra grönytor. Det betyder att gräset alltid kommer att vara nyklippt och att det alltid kommer att finnas gott om plats att sitta ner och njuta av en picknick eller bara ha en skön stund i gräset när solen skiner om man så vill det.

Vi är väldigt nöjda med inköpet eftersom vi har fått ett sånt otroligt fint bemötande och bra service av företaget vi köpte in dessa tjänster av. Det gick till som så att vi i styrelsen satt och funderade på hur vi skulle kunna lösa det och något kläckte förslaget om robotgräsklippare. Detta förslag tyckte alla i styrelsen mycket om och vi började titta närmare på det.

Vi tittade runt på Google och hittade ett företag som hette Roboservice. Dessa hade en väldigt proffsig hemsida och gjorde ett väldigt seriöst intryck. Vi hörde av oss till företaget för att få veta mer och även här gjorde de ett väldigt bra intryck. De berättade att de erbjuder såväl installation som underhåll och här kände vi att vi hittat ett väldigt bra alternativ.

Eftersom vi även var nöjda med priset bestämde vi oss för att slå till och göra en beställning. Nu är alla robotgräsklippare på plats och vi kunde inte vara nöjdare!

Vi hoppas att ni kunder som kommer för att besöka oss framöver tycker att det är lika fint som vi tycker. Vi är i alla fall väldigt nöjda och vill passa på att rikta ett stort tack till Roboservice för utomordentligt bra utfört arbete!

Lämna en kommentar