Söker ni äventyrliga aktiviteter?

Klassresan MÅSTE vara kul!
Bra upplevelser på skolresan är viktigt! Efter långt slit med loppmarknader mm är det viktigt att skolresan blir just så bra som alla vill.
Våra arrangemang får högsta betyg av både vuxna och elever och många skolor kommer tillbaka år efter år med nya kullar nöjda elever.

Genom vår långa erfarenhet av arrangemang för skolklasser satsar vi på kunniga, engagerade ledare och arrangemang som bygger på delaktighet, engagemang, samvaro, spontan glädje, samarbete, vilja och kämpaglöd. Aktiviteter som stimulerar både kropp och själ, hjärta och muskler. I många av våra arrangemang får man även kunskap om Gotlands historia och kultur. Alla arrangemang anpassar vi efter gruppens ålder och storlek så att alla kan delta på sina egna villkor.

Till vårt förfogande har vi kreativa miljöer och spännande epoker såsom vikingatid, medeltid, havet, stränderna och den gotländska landsbygden.

Vi samarbetar med hotell, bokningsföretag och transportföretag så du kan hitta prisvärda paket där våra aktiviteter finns med.

Mer information om våra äventyr hittar du under rubrikerna till vänster.

Hämta pdf-fil med alla äventyren här!!

“SKÄRP DIG! DU SIKTAR LIKA BRA SOM BALDER…”