Nya avtal denna säsong

Kära gäster!

Vi på Vikingabyn strävar alltid efter att erbjuda er bästa möjliga service och detta är något som vi dag och natt jobbar på att utveckla och att göra bättre. Som ett led i detta har vi tecknat flera nya avtal med olika företag som utför olika tjänster åt oss och som i förlängningen gör upplevelsen för er besökare trevligare och bättre. Här nedan ska vi lista alla våra nya samarbeten och avtal så att ni besökare själva kan se att vi levererar en upplevelse av högsta möjliga kvalitet.

Inför nästa säsong erbjuder vi städning av alla stugor vilket från och med nästa säsong då ingår i priset. Städningen kommer Städfirmamalmo.se att stå för och vi är tvärsäkra på att de kommer att göra ett fantastiskt jobb på den punkten. Vi kommer att samarbeta de närmaste åren och de kommer att ha ansvaret för städningen i alla stugor och i alla gemensamma lokaler och utrymmen.

Något annat som är väldigt spännande är att vi har ett nytt avtal med en firma som ägnar sig åt trädgårdsskötsel. Den firman kommer att sköta allt som har med våra grönytor att göra under de kommande åren och vi hoppas att ni besökare kommer att märka stor skillnad i positiv bemärkelse.

Något annat som är nytt är att restaurangdelen i år kommer att skötas av av gänget bakom restaurang Tugga Tugga nere på Malmgatan. De kommer att sköta all servering och har lovat att återkomma med en spännande meny inför sommaren. Något som vi redan nu kan rekommendera är deras populära Vikingaburgare som redan serveras på deras restaurang.

Det blir en väldigt härlig säsong som vi ser väldigt mycket fram emot. Vi vill redan nu passa på att önska er alla besökare hjärtligt välkomna hit och vi vill väldigt gärna att ni besöker oss i sommar.

Lämna en kommentar