Nya bilder på Vikingabyn

Inför den kommande säsongen är det många som har frågat efter nya bilder på Vikingabyn. Eftersom att vi har ändrat om lite och byggt till tycker många att det vore kul att få se hur det ser ut. Och jo, det kommer att komma. Vi har planer på att ta nya bilder till hemsidan så att ni får se hur byn ser ut idag. Dessutom ska vi ta fram nya broschyrer och nytt reklammaterial så att vi verkligen kan sprida ordet om Vikingabyn.

För att göra det har vi anlitat en proffsig och seriös fotograf Köping som ska ta professionella bilder på hela Vikingabyn. Vi kommer att ta bilderna i början av sommaren så att vi får en fin miljö där träden står i blom och solen skiner. Dessa detaljer är sådana saker som gör skillnaden eftersom att bilderna kommer att bli hundra gånger bättre om vi väntar in sommaren istället för att bara gå ut och ta dem vid första bästa tillfälle.

Något som är väldigt kul är att vi kunnat lägga mycket tid på att få till fina miljöer som vi verkligen känner oss nöjda med. Det gör att vi är extra taggade på att få visa upp vår fina by med alla våra fantastiska nyheter.

Vi vågar till och med sticka ut hakan och säga att Vikingabyn är finare än någonsin och att det kommer att vara den roligaste sommaren någonsin för er besökare! Vi ser verkligen fram emot att ha var och en utav er på besök.

Något som ska bli väldigt roligt är att se resultatet på bild. Vi är redan supernöjda med hur det ser ut i verkligheten men att se våra vackra miljöer på bild i en fin broschyr kommer verkligen att vara en speciell känsla.

Vi hoppas att ni kommer att tycka det är lika fint som vi tycker.

Lämna en kommentar