Nytt avtal för oss på Vikingabyn!

Hej alla vikingar!

Jag är glad att kunna berätta att Vikingabyn har tecknat ett avtal med ett företag som hjälper oss med maskinuthyrning stockholm. Detta är något vi har efterfrågat länge och vi är väldigt nöjda med valet vi gjort.

Det här avtalet kommer att underlätta underhållet i parken och gynna alla våra gäster. Med hjälp av professionell utrustning kan vi hålla attraktionerna i bättre skick och öppna dem oftare. Detta innebär att ni som besökare kan njuta av alla våra spännande aktiviteter ännu mer.

Vi hoppas att ni kommer att uppskatta det här förbättrade underhållet och att ni får en ännu roligare dag på Vikingabyn.

Vi vill med glädje informera er om att bokningen inför sommaren är nu öppen. Vi har fortfarande stugor och hotellrum tillgängliga och hoppas att ni vill boka er vistelse hos oss.

Sommaren är en härlig tid på året och vi har många spännande aktiviteter att erbjuda. Oavsett om ni vill slappa vid poolen, ägna er åt vattensporter eller utforska omgivningen finns det något för alla.

Vi hoppas att ni vill fira sommaren med oss och välkomnar er med öppna armar. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar.

Vi ser fram emot att få träffa er och hoppas att vi får möjlighet att ge er en minnesvärd vistelse hos oss.

Samtidigt är vi glada över att kunna meddela att Vikingabåten är tillbaka sommaren 2023 efter en omfattande reparation. Detta är en av våra mest populära attraktioner och vi är stolta över att kunna erbjuda den igen.

Vikingabåten är perfekt för alla som är 12 år eller äldre och älskar spänning. Ni kommer att få uppleva en fartfylld tur med häftiga vikingaspel och en vacker utsikt över omgivningen.

Vi hoppas att ni vill komma och prova på den här attraktionen så snart den öppnar igen. Vi ser fram emot att se er och hoppas att ni får en minnesvärd dag hos oss.

Lämna en kommentar