Camping på Vikingabyn

Något som har blivit väldigt populärt efter pandemin är att campa med husvagnar eller husbilar. Det har vi givetvis märkt av här på Vikingabyn. Vi får många gäster från hela Sverige och även utomlands som kommer med husvagn eller husbil och vill besöka vår fina campingplats.

Att resa längs våra svenska vägar och veta att man kan stanna till varsomhelst (nästan) och att man har sin bo- och sovplats med sig är en enorm frihetskänsla för många. Givetvis har vi på Vikingabyn tagit fasta på den här trenden och börjat planera för att utöka våra campingplatser.

Många gäster har också börjat fråga efter tips och tricks när det gäller camping. Till exempel får vi frågor om vad man ska tänka på när man campar med husvagn, hur mycket en bra husvagn kostar och var någonstans man ska kolla efter en ny husvagn.

En sida vi tycker har fungerat väldigt bra och som våra kunder varit mycket nöjda med är Klicket, som är oerhört professionell och smidig att använda. När du surfar in på Klicket kan du söka efter begagnade husvagnar och husbilar till fantastiska priser.

Vi kan varmt rekommendera att söka på Klicket och titta runt bland olika modeller och fundera över vilken typ av husvagn eller husbil som passar dig och dina behov bäst. Behöver du till exempel många sovplatser så att hela familjen och eventuella gäster får plats?

Vill du ha en liten husvagn som är smidigare i trafiken eller en stor husbil med extra allt? Fundera också över vilken prisklass du vill ha din husvagn eller husbil i. Vill du ha en begagnad husvagn till fyndpris eller en flådig husbil med lyxiga tillbehör?

En sak är i alla fall säker och det är att vi på Vikingabyn välkomnar alla campare oavsett om det gäller den lilla husvagnen eller den stora husbilen. Här finns det plats för alla!

Undrar du över något angående vår camping så är det bara att ringa oss så berättar vi mera!

Lämna en kommentar