Grannen köpte husbil

Jag sa till grannen, att är det inte dags och köpa en husbil snart. Det är ju sjukt värt när man har familj och vill åka på semester. Frugan gillar det, ungarna gillar det, alla gillar det. Vi älskar det. Tipsade grannen om Caravan i Eskilstuna. De har sjukt många husbilar att välja mellan. Det är bara välja och vraka bland alla modeller som finns. De har allt. Och vill man ha extrafunktiioner löse dem det också. Deras verkstad är otroligt och det har fixat nya vitvaror till oss och luftkonditionering. Tänker att i år ska de få integrera en stor teve i sovrumsväggen. Det är inget jag kan göra själv, så det är bäst att de får stajla lite med sin kompetens.

Men grannen då. Jorå, han har köpt en husbil och han köpte en värre modell än vad jag har. Det hade man ju kunnat räknat ut med… Men ändå, kul för dem. Nu kan de semesterlyxa som en annan. Frugan blir glad, ungarna blir glada, alla blir glada. Då kan man knäcka några öl med gott samvete. Slappa i solstolen och grilla hur mycket man vill. Jag tror faktiskt att en husbil kommer göra riktigt gott för grannfamiljen. Det har varit lite hoolabaloo i den familjen ett tag, men det har blivit bättre och med en husbil kan det ju inte bli sämre i alla fall.

Husbil, husbil, husbil. Nu vart det mycket snack om husbilar. det var egentligen inte det jag skulle skriva om, men nu blev det onekligen så. Hinner inte så mycket mer nu. Får ta det en annan gång helt enkelt. Om jag kommer ihåg vad det vara jag skulle skriva om. Det är ju inte alltid jag gör det. Minnet är bra men kort, inte ens det för att vara ärlig. Minnet är både dåligt och kort och det blir inte bättre med åldern. Det kan jag säga. Snart är man som en guldfisk.

Lämna en kommentar