Intervju med vår vd

Nöjesparken Vikingabyn har mycket på gång. Vår webmaster satte sig ner och intervjuade parkens vd Otto Hallberg som berättade mer om planerna för Vikingabyn. Bland annat har man investerat i flera nya maskiner, så förhoppningsvis kommer alla besökare att märka att standarden har höjts.

Dessa inköp är också en del av ett pågående arbete att göra parken mer hållbar och miljövänlig. Det är ett ständigt pågående arbete och vi känner och stolta och nöjda över det vi har lyckats åstadkomma hittills på den punkten.

Här nedan är intervjun med Otto i sin helhet. Trevlig läsning!

Webmaster: Hej Otto! Tack för att du har tagit dig tid att prata med mig idag. Kan du berätta lite om vad som är nytt i Vikingabyns nöjespark just nu?

Vd Hallberg: Hej! Det är alltid roligt att prata om vad som händer i parken. Just nu har vi investerat i många nya maskiner från Husqvarna som ska underlätta driften av parken. Vi har bland annat köpt in nya gräsklippare så att det blir lättare att hålla alla grönytor fina.

Webmaster: Wow, det låter som en bra investering. Vad mer har ni gjort för att förbättra parken?

Vd Hallberg: Vi har också satsat på att uppgradera vårt befintliga maskinpark. Vi har köpt in nya trädgårdstraktorer, luftrenare och annan utrustning för att göra driften av parken mer effektiv och hållbar.

Webmaster: Det låter som om ni har gjort många bra förändringar. Hur tror du att det kommer påverka besökarna i parken?

Vd Hallberg: Jag tror att besökarna kommer märka en stor skillnad i parken. Grönytorna kommer se mycket finare ut och vi kommer kunna hålla parken i bättre skick än tidigare. Dessutom kommer vi kunna erbjuda en hållbarare nöjespark då vi har investerat i mer energieffektiv utrustning.

Webmaster: Det låter fantastiskt. Tack för att du tog dig tid att prata med mig idag, Otto.

Vd Hallberg: Absolut, det var roligt att prata med dig. Hoppas vi ses igen snart!

Lämna en kommentar