Nu är sviten uppgraderad

Arbetet med att få allting här på Vikingabyn klart inför högsäsongen i juli har gått framåt i en rasande takt de senaste veckorna, kanske främst på grund av att deadline för alla projekt som var i rullning närmade sig med verkliga stormsteg. Ett av projekten var att renovera och bygga ut sviten på vårt hotell i anslutning till Vikingabyn och detta är något som nu har blivit klart och det är vi såklart väldigt glada för.

Den största renoveringen i sviten skedde i badrummet som vi byggde ut och bytte ut allt från golv till väggar och tak. Vi har nu dragit in golvvärme i badrummet och utökat utrymme så att det numera är plats för både en dusch och ett badkar. Det är rymligt och lyxigt precis som det ska vara i en svit och det finns gott om bekvämligheter.

Något annat som är väldigt positivt med uppgraderingen är att vi nu har renoverade badrum i alla hotellrum. Även om inte alla får varsitt badkar så finns det ändå nya och fräscha utrymmen för dusch och tvagning och detta vet vi är något som varit väldigt efterfrågat av många av våra gäster.

I övrigt har vi märkt ett stort tryck på bokningarna även i år. Intresset för vår verksamhet och för vikingatiden i stort tog verkligen fart när tv-serien Vikings lanserades. Nu när uppföljningen Vikings: Valhalla har kommit ut så har det tagit ny fart efter en liten nedgång de senaste åren. På grund av corona har det varit svårt att bedöma om nedgången berodde på avtagande intresse eller om det var pandemin som var hela orsaken.

I vilket fall så är vi väldigt glada över att bokningarna äntligen har tagit ordentlig fart och oavsett om det är tack vare en tv-serie eller att restriktionerna är släppta eller vad det nu beror på så är vi oerhört glada för detta.

Lämna en kommentar