Nu har vi uppgraderat alla rum på hotellet

Välkommen till Vikingabyn, en unik temapark där du kan få uppleva den forntida vikingatiden på ett spännande och lärorikt sätt. Vi är glada att kunna meddela att vi nyligen har genomgått en stor renovering av vårt hotell, och vi är mer än nöjda med resultatet.

Alla våra rum har nu blivit utrustade med kontinentalsäng, för att säkerställa att våra gäster får den mest bekväma och avkopplande vistelsen. Vi har också ersatt alla madrasser och kuddar med nya, högkvalitativa alternativ för att garantera en god natts sömn.

Förutom detta har vi också renoverat badrummen, som nu har moderna duschkabiner och nya toaletter. Vi har också installerat nya handfat och speglar, för att göra det lättare för våra gäster att göra sig i ordning på morgonen.

Men det är inte bara det inre av rummen som har förändrats. Vi har också målat om och tapetserat rummen, och installerat nya gardiner och belysning. Detta gör att rummen känns fräscha och moderna, samtidigt som de fortfarande behåller den autentiska vikingatida känslan.

Vi är oerhört stolta över vår renovering och hoppas att våra gäster kommer att uppskatta de förbättringar vi har gjort. Vi tror att detta kommer att göra vistelsen hos oss ännu mer bekväm och minnesvärd.

Så om du planerar att besöka Vikingabyn, tveka inte att boka ett rum på vårt hotell. Vi är säkra på att du kommer att uppskatta det nya och förbättrade utseendet, samt den höga kvaliteten på service och bekvämlighet som vi erbjuder.

Bokningen är som vanligt öppen här på vår hemsida och det går också bra att ringa in till oss och boka via telefon. I år öppnar parken den 10 maj och vi har öppet hela sommaren ända fram till 17 september.

Vi hoppas att du kommer att besöka oss snart och uppleva det bästa av vikingatiden tillsammans med oss!

Lämna en kommentar