Nya sängar på hotellet!

Nu har vi äntligen uppdaterat och förnyat vårt Bed & Breakfast-hotell vid Vikingabyn. Vi jobbar ständigt på att utveckla vårt erbjudande och med ett förbättrat hotell ges besökarna nu ytterligare möjlighet att sova kvar. Detta är något som är mycket bra eftersom vi jobbar på att förbättra vårt weekend-paket, som numera bland annat innehåller entré till vikingabyn under två dagar, en större grillbuffé under den första kvällen, frukost och övernattning på vårt hotell.

Det senaste tillskottet är att vi gjort en större investering i nya sängar vilket också är något som varit efterfrågat bland våra kära besökare. Nu kommer alla gäster på hotellet kunna njuta av en god natts sömn i en sprillans ny ställbar säng. Detta är något vi tror kommer göra upplevelsen här på Vikingabyn än mer fantastisk för våra besökare och det känns väldigt bra att äntligen kunna presentera den här nyheten.

I samband med detta kan vi passa på att tipsa om att bokningen just nu är öppen och att det fortfarande finns lediga platser för att boka weekend-paket. De går dock åt fort, så om du vill hinna boka ett under denna sommar så gäller det att slå till innan de tar slut!

Givetvis ingår övernattning på vårt Bed & Breakfast-hotell och våra nya ställbara sängar kommer att vara på plats vilket innebär att du kommer att kunna njuta av en god natts sömn, som en riktig vikingahövding.

Vi ser väldigt mycket fram emot denna sommaren och hoppas att det äntligen kommer att bli en sån där fullspäckad sommar med massor av besökare och ett härligt vimlande folkliv inne i Vikingabyn. Detta är något vi alla har sett fram emot under pandemin och äntligen kan vi öppna byn fritt helt utan restriktioner!

Jag hoppas att vi ses i sommar! Vi har förberett Vikingabyn och hoppas att du ska skapa minnen för livet här hos oss.

Lämna en kommentar